Home Leerlingen

Voor leerlingen

Het Stellingwerf College wil een kwaliteitsrijke school zijn met goed onderwijs, goede onderwijsresultaten en een goed rendement. Een school die ruime mogelijkheden en kansen biedt aan leerlingen van alle niveaus. In het onderwijsleerproces wordt rekening gehouden met de verschillen tussen leerlingen in talent, leerstijl en ambitie.

In de visie van het Stellingwerf College is beslissend voor goed onderwijs: een gemotiveerd team van docenten, begeleiders en andere medewerkers, dat samen voortdurend streeft naar verdere kwaliteitsverbetering en, niet te vergeten, vast probeert te houden aan wat goed is.

Goed onderwijs wordt weliswaar gemaakt door gemotiveerde docenten en begeleiders, maar de betrokkenheid van ouders bij de ontwikkeling van hun kind en de zorg voor een goed thuisklimaat is tenminste van even groot belang. In de opvoeding vullen we elkaar aan.

Fotoalbum

Fotoalbum

In het fotoalbum verzamelen we de foto's van verschillende activiteiten. De foto's blijven een paar jaar op onze website staan, zodat je een goed idee krijgt van wat we allemaal doen.

Lees verder
Telefoonbeleid

Telefoonbeleid

Vanaf 1 januari 2024 mag je de telefoon niet meer in de les gebruiken, tenzij je docent hier toestemming voor geeft. Iedereen bewaart de telefoon in de telefoontas.

Lees verder
Vlog

Bekijk de video

Korte introductie wat er op de film staan en door wie het gemaakt is